img +40748420221
img matyivendeghaz@gmail.com
img Székelyvarság 494
  • Kövess minket:
  • Google Plus

Rólunk mondták
Fetscher Orsolya

Ket nagyon kellemes napot töltöttünk a Matyi vendeghazban. Szuper ellatasban reszesültünk amit mindenkinek ajanlani tudok!
Azota is vissza vagyunk erre a csodallatos helyre es a kellemes tarsasagra.

ebenedekfi

Remek lett az oldal.

gyorgydeakadel

ez, igen!
További sok sikert a megvalósitáshoz, és kivánom, h másokkal is megtudd szerettetni a természetet, megtudd mutatni szépségét és közös ‘munkával’sikerüljön megőrizni az örökséget és átadni unokáinknak! :)
csak igy tovább!
egy látogató :)

erika

Gyonyoru az oldal!
M. Erika

csaba.bojte

Sziasztok es egyben szeretnek gratulalni a weboldal fejleszteset illetöen. A föltett kepek nagyon gyönyörüek es egyben kivalo vendeg csalogatok.Tisztelettel Csaba es csaladja

gyemantok0910

nagyon szép munka, és igényes oldal. alig várom, hogy meglátogathassam ezt a mesés helyet. a viszontlátásra. Szigeti Rzsébet

zszoke

Szia Attila!

Januárban 12-en töltöttünk Nálatok egy hosszú hétvégét. Mindannyiunk nevében modhatom, hogy nagyon-nagyon jól éreztük magunkat!
Számomra felejthetetlen emléket jelentett ez a három nap! Szánkóztunk, túráztunk a hegyekben, szétnéztünk a kilátóról, megnéztük a vízesést, megmelegítettük magunkat egy kis fenyővízzel. Házi kenyeret reggelitünk, házi lekvárral, igazi forrásvízzel öblítettük le, este jókat beszélgettünk, pókereztünk. Neked köszönhetően még a helyi focicsapattal is összemérhettük a tudásunkat, meg kell mondanom, hogy nagyon kemény játékosok! És még sorolhatnám…
Köszönjük a vendégszeretetet feleségednek, kisfiatoknak, édesanyádnak és neked is!
Üdvözlettel: Szőke Zoltán, Szegedről

atex78

Nagyon szép hely és a panoráma a teraszról az fantasztikus.Mindennel megvoltam elégedve jövőre is visszatérek.
Üdv a Nagy Családnak

gyonc

Szívesen visszamennék, szuper volt a vendéglátás, a hely gyönyörű, és az emberek….. fantasztikusak. Sosem találkoztam még ilyen őszinte, kedves emberekkel, mint ott, Székelyvarságon. :-)

biroistvan1

Szia Attila !
Veletlenul ismertuk meg egymast, de rajottunk hogy nincsenek veletlenek mert az a par nap amit Varsagban toltottunk az felejthetettlen volt. Teljesen elszakadtunk a mindennapi gondjainktol es azota is oda vagyunk vissza.
A malna fesztivalra is eljovunk mert azzal a helyel nem lehet betelni , es azt uzenjuk aki csak teheti legalabb egyszer latogasson el erre a szep tajra ahol elvesziti erteket a penz es radobben az ember hogy a termeszettel egyutt igazan erdemes csak elni.

Addig is minden jot! Udv Biro Zsuzsi es Istvan.